RUHÁK

Showing all 68 results

Kismama ruha kollekció

Kismamaruha kollekciónkban minden stílusban találsz kimondottan neked tervezett ruhákat. Kényelmes szabású kismama ruha a mindennapokra, elegáns összeállítás alkalmakra és kismama menyasszonyi ruha a nagy napra. Kiváló minőség és megfizethető ár.
A kimondottan kismama számára kialakított szabás és a széles méretválaszték eredménye, hogy minden testalkatra és minden pocakméretre megtalálod a hozzád illő kismamaruhát.

Elegáns, alkalmi kismama ruha

Ünnepi eseményekre, céges megjelenéshez vagy elegáns hétköznapi viseletre ajánljuk csodaszép alkalmi kismama ruha modelljeinket. Válassz bővebb szabású modellt, vagy szűkebb fazont, megjelenésed csinos és elegáns lesz.
Alkalmi ruháinkat választhatod kiegészítő boleróval és különböző színű szalaggal is, remekül feldobják az elegáns megjelenést. A csipkebetétek egyszerre kölcsönöznek romantikus hangulatot és teszik még elegánsabbá a ruhádat.
Nézd meg alkalmi válogatásunkat »

Kényelmes, pamut kismama ruha

Mindennapi viseletre készítünk kismama ruha összeállításokat elasztikus pamut anyagból. Remek színek és minták, csinos szabás, kényelmes viselet. Jó választás mindennapi viseletre vagy munkába, ha kényelmes, de mégis nőies megjelenést választanál.

Kismama menyasszonyi ruha

Csodaszép kollekciónkat kimondottan várandós kismamáknak terveztük. Fehér és ekrü színek, minőségi anyagok és ragyogó megjelenés. Válaszd menyasszonyi ruha összeállításainkat a nagy napra.

Ajándékötletet keresel kismama számára?

A felkészült kismama pontosan tudja, hogy mire van szüksége és üzleteinkben meg is tudja azokat vásárolni. Ezért remek ötlet a kismama ruha ajándék kártya vásárlási utalvány »